Asparagus Densiflorus Meyers

geen
De sierasperge Asparagus Densiflorus Meyers heeft een varenachtig uiterlijk. De plant heeft een decoratief karakter door de naaldvormige zijtakjes aan de stengels van de Asparagus. Platte taksprietjes vormen de bladeren van de Densiflorus Meyers. Voor mensen met weinig groene vingers is de Asparagus een goed alternatief. De groene plant past in vrijwel elk interieur. Wordt de Densiflorus in een lichte omgeving geplaatst dan doet de plant het goed, in de volle zon doet de Meyers het minder. Buiten in de tuin kan de plant in de zomer ook prima geplaatst worden. Dit wel met een ideale temperatuur van 20º tot 22º.
Op voorraad
SKU
Asparagus Densiflorus Meyers
€ 9,90

Makkelijk online bestellen en afrekenen

Vers van de kweker

Handig thuis bezorgd

Asparagus Densiflorus Meyers

De sierasperge Asparagus Densiflorus Meyers heeft een varenachtig uiterlijk. De plant heeft een decoratief karakter door de naaldvormige zijtakjes aan de stengels van de Asparagus. Platte taksprietjes vormen de bladeren van de Densiflorus Meyers. Voor mensen met weinig groene vingers is de Asparagus een goed alternatief. De groene plant past in vrijwel elk interieur. Wordt de Densiflorus in een lichte omgeving geplaatst dan doet de plant het goed, in de volle zon doet de Meyers het minder. Buiten in de tuin kan de plant in de zomer ook prima geplaatst worden. Dit wel met een ideale temperatuur  van 20º tot 22º.

Verzorging Asparagus Densiflorus Meyers

Het beste is om tijdens de groeiperiode de Asparagus Densiflorus regelmatig van water te voorzien. Dit kan ook een grotere hoeveelheid water zijn zolang de wortels maar niet te nat worden en te lang onder water staan. Van bovenaf kan water gegeven worden aan de Densiflorus of het water kan door verneveling op de bladeren gesproeid worden. Het liefste met regenwater in plaats van kraan water.  Voor het verpotten van de Asparagus is het advies om dit in het voorjaar te doen zodat de plant in de nieuwe pot tijdens de zomer door kan groeien.

In de hoogte (incl. pot) van 45cm wordt de Asparagus Densiflorus Meyers geleverd.

 

Meer informatie
Kleur Groen
Hoogte 50
Potmaat 17
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan