LET OP: In verband met afwezigheid worden leveringen pas na 25 augustus in behandeling genomen.

Phalaenopsis Geel/Oranje

geen
Tot de orchideeën soorten behoort de Phalaenopsis Geel/Oranje. In de Filipijnen, Zuidoost Azië en Australië ligt de oorsprong van de Phalaenopsis. Op rotsen of in bomen in de buurt van beekjes en rivieren is waar de plant groeit. De oranje bloem met gele accenten is waar deze Phalaenopsis aan te herkennen is. De groene dek bladeren onderom de plant maken het geheel af. Het liefst staat de orchidee in een kamertemperatuur van 15 tot 25 graden. Een Phalaenopsis kan in een neutraal interieur mooi uitkomen.
Op voorraad
SKU
Phalaenopsis Geel/Oranje
€ 8,00

Makkelijk online bestellen en afrekenen

Vers van de kweker

Handig thuis bezorgd

Phalaenopsis Geel/Oranje

Tot de orchideeën soorten behoort de Phalaenopsis Geel/Oranje.  In de Filipijnen, Zuidoost Azië en Australië ligt de oorsprong van de Phalaenopsis. Op rotsen of in bomen in de buurt van beekjes en rivieren is waar de plant groeit. De oranje bloem met gele accenten is waar deze Phalaenopsis aan te herkennen is. De groene dek bladeren onderom de plant maken het geheel af. Het liefst staat de orchidee in een kamertemperatuur van 15 tot 25 graden. Een Phalaenopsis kan in een neutraal interieur mooi uitkomen.

Verzorging Phalaenopsis Geel/Oranje

Op een lichte plaats staat de Phalaenopsis Geel/Oranje het liefst. Wel is het advies om direct zonlicht en tocht te vermijden zodat de plant in goede conditie blijft.  Eenmaal per week water geven is voor de Phalaenopsis voldoende. De plant kan het beste water opnemen door deze te dompelen in water van kamertemperatuur. Door de Phalaenopsis 10 minuten te laten drinken, en daarna te laten uitlekken, neemt deze voldoende vocht op. Wanneer de bloem uitgebloeid is kan de tak van de orchidee boven het tweede ‘oog’ afgeknipt worden. Na het afknippen kan de plant op een koele plaats gezet worden. Wanneer de tak weer begint te groeien kan deze voor de bloei van meer water voorzien worden en teruggezet worden naar een warmere plaats.

Maten Phalaenopsis Geel/Oranje

De Phalaenopsis  Geel/Oranje wordt in de hoogtes (incl. pot) 55-60cm en 65-70cm geleverd. 

Meer informatie
Kleur Geel
Hoogte 55/60 65/70
Potmaat 12
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan