LET OP: In verband met afwezigheid worden leveringen pas na 25 augustus in behandeling genomen.

Phalaenopsis Roze

geen
De Phalaenopsis Roze behoort tot de orchideeën. De kleur van het blad, wit met een roze blush, is waar deze soort de naam aan te danken heeft. Door het kleine kleuraccent is de Phalaenopsis geschikt voor plaatsing in een neutraal interieur. In een temperatuur van 15 tot 25 graden staat de orchidee het liefst. De plant groeit op onder andere luchtdoorlatende grond (humus), bomen of rotsen in de buurt van rivieren of beekjes. Oorspronkelijk komt de Phalaenopsis uit Australië, Zuidoost Azië en de Filipijnen.
Op voorraad
SKU
Phalaenopsis Roze
€ 8,00

Makkelijk online bestellen en afrekenen

Vers van de kweker

Handig thuis bezorgd

Phalaenopsis Roze

De Phalaenopsis Roze behoort tot de orchideeën. De kleur van het blad, wit met een roze blush, is waar deze soort de naam aan te danken heeft. Door het kleine kleuraccent is de Phalaenopsis  geschikt voor plaatsing in een neutraal interieur. In een temperatuur van 15 tot 25 graden staat de orchidee het liefst. De plant groeit op onder andere luchtdoorlatende grond (humus), bomen of rotsen in de buurt van rivieren of beekjes. Oorspronkelijk komt de Phalaenopsis uit Australië, Zuidoost Azië en de Filipijnen.

Verzorging Phalaenopsis Roze

Voor plaatsing op een lichte plek uit direct zonlicht is de Phalaenopsis Roze geschikt. Wel moet er rekening mee gehouden worden dat tocht niet goed is voor de conditie van de orchidee. Het water geven van de plant kan eenmaal per week. Door de Phalaenopsis in water van een kamertemperatuur voor 10 minuten te dompelen drinkt de plant het water. Na het drinken even laten uitlekken en ze kan er weer tegenaan. Nadat de Phalaenopsis uitgebloeid is kan deze weer gaan bloeien. Hiervoor dient de tak boven het tweede ‘oog’ afgeknipt te worden en in een koele omgeving geplaatst te worden. Als de tak weer gaat groeien en bijna gaat bloeien kan deze in een warmere ruimte geplaatst en van voldoende water voorzien worden. 

Maten Phalaenopsis Roze

De Phalaenopsis Roze is in de hoogtes (incl. pot) 55-60cm en 65-70cm leverbaar. 

Meer informatie
Kleur Roze
Hoogte 55/60 65/70
Potmaat 12
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan