LET OP: In verband met afwezigheid worden leveringen pas na 25 augustus in behandeling genomen.

Phalaenopsis Specials

geen
De Phalaenopsis Specials is een orchidee soort met verschillende verschijningsvormen. Er is een variant met polka dots op de bladeren en er zijn gestreepte versies. Deze Specials worden apart gekweekt met de mooiste kleuren combinaties als resultaat. Wanneer een Phalaenopsis Special in een neutraal interieur geplaatst wordt vormt het een bijzonder verschijning. De kamertemperatuur waar de orchidee in geplaatst wordt kan het beste tussen de 15 en 25 graden liggen. Dit komt mede vanwege het feit dat de plant oorspronkelijk uit Australië, Zuidoost Azië en de Filipijnen komt. De Phalaenopsis groeide hier op rotsen, luchtdoorlatende grond (humus) en bomen in de buurt van beekjes en rivieren.
Op voorraad
SKU
Phalaenopsis Specials
€ 8,00

Makkelijk online bestellen en afrekenen

Vers van de kweker

Handig thuis bezorgd

Phalaenopsis Specials

De Phalaenopsis  Specials is een orchidee soort met verschillende verschijningsvormen. Er is een variant met polka dots op de bladeren en er zijn gestreepte versies. Deze Specials worden apart gekweekt met de mooiste kleuren combinaties als resultaat. Wanneer een Phalaenopsis Special in een neutraal interieur geplaatst wordt vormt het een bijzonder verschijning. De kamertemperatuur waar de orchidee in geplaatst wordt kan het beste tussen de 15 en 25 graden liggen. Dit komt mede vanwege het feit dat de plant oorspronkelijk uit Australië, Zuidoost Azië en de Filipijnen komt. De Phalaenopsis groeide hier op rotsen, luchtdoorlatende grond (humus) en bomen in de buurt van beekjes en rivieren. 

Verzorging Phalaenopsis Specials

Een lichte plek is voor de conditie van de Phalaenopsis Specials goed om geplaatst te worden. Direct zonlicht en tocht moeten gemeden worden om de plant mooi te houden. Dit kan ook bereikt worden door eenmaal per week de Phalaenopsis te laten drinken in water op kamertemperatuur. Door 10 minuten de plant te dompelen in water neemt deze voldoende water op waarna deze uit kan lekken om overtollig water weg te laten lopen. Een Phalaenopsis kan opnieuw gaan bloeien als de bloem uitgebloeid is. Door de tak boven het tweede ‘oog’ af te knippen kan deze na plaatsing in een koele omgeving weer aan gaan groeien. Als de tak groeit kan de Phalaenopsis verplaatst worden naar een warmere omgeving en weer van water voorzien worden.

Maten Phalaenopsis Specials

In de volgende hoogtes (incl. pot) is de Phalaenopsis Specials leverbaar, in 55-60cm en 65-70cm. Er zijn verschillende varianten van het blad gekweekt waaronder een polka dot en gestreepte variant.

Meer informatie
Hoogte 55/60 65/70
Potmaat 12
Schrijf uw eigen review
Alleen geregistreerde gebruikers kunnen reviews schrijven. Log in of maak alstublieft een account aan. inloggen of maak een account aan