Tuin

EEN BLOEIENDE ZOMERTUIN

De zomer komt eraan en u wilt een vrolijke tuin creëren. Dit kan met de zomerbloeiers van Kwekersgroen . Dit zijn planten die in de tuin geplant kunnen worden in een border maar ook prima in een pot geplaatst kunnen worden. Zo kunt u de plant op een balkon of terras plaatsen. Het zijn solitaire planten die door de kleuren een extra sfeer neer kunnen zetten. De planten zijn onderhoudsvriendelijk en dienen regelmatig van water voorzien te worden. Wanneer u dode bloemen en bladeren verwijderd blijft de plant goed qua conditie en kan deze nog tot het najaar blijven staan.

Planten soorten

Bekende tuinbloeiers zijn de Pelargonium (Geranium in staande en hangende variant), Perkgoed, de Senetti en de Bolchrysant. Door de kleuren en de vormen van deze planten wordt iedere tuin opgevrolijkt en kan de zomer beginnen. Halverwege het voorjaar kunnen de meeste soorten al in een pot of de grond geplant worden. Wel is het belangrijk dat er geen nachtvorst meer aanwezig is. De meeste planten kunnen hier niet zo goed tegen.

HET HELE JAAR EEN GROENE TUIN

In de winter ook van een groene tuin genieten? Met tuinplanten van Kwekersgroen heeft u het hele jaar rond een groene tuin. Door de planten kan een haag of wolk gecreëerd worden in elke tuin. Ook als solitaire plant in een pot voor op het balkon wordt er een tuinsfeer gecreëerd. Want wat is er mooier dan eenvoudig een groene tuin te krijgen waar jaren van genoten kan worden. Met het plaatsen van een Buxus of conifeer als heg bent u ook verzekerd van de nodige privacy. Dit door de hoogte van de plant en de hoge blad dichtheid.

Planten soorten

Een Buxus (diverse soorten) en Taxus planten zijn het meest bekend. Hier kunnen gemakkelijk grote of kleine tuinen mee voorzien worden. Het zijn soorten die gemakkelijk te onderhouden zijn en daardoor in bijna elke tuin wel voorkomen. Dit kan ook in verschillende vormen zijn. Dit aangezien een Buxus eenvoudig te snoeien is als een dier of ander soort vorm. Ook een conifeer is geschikt om een tuin het hele jaar door groen te houden.

HAAGPLANTEN

Een Haagplant kan in een perk of als tuinafscheiding dienen. De groenblijvende haagplanten als de Buxus of de Taxus geven het hele jaar kleur aan de tuin. De verschillende soorten en vormen zijn te combineren als solitaire plant of als geheel. De onderhoudsvriendelijke haagplanten vormen als hogere haaf een afscheiding met veel privacy door de hoge dichtheid van het blad. Voor elke soort of model plant kunt u bij Kwekersgroen terecht.

In het assortiment van Kwekersgroen zitten alleen planten die rechtstreeks bij de kweker vandaan komen. Dit zorgt ervoor dat de Haagplanten een goede kwaliteit hebben en vers zijn waardoor ze langer meegaan.

ONLINE TUINPLANTEN KOPEN

Voor een mooie tuinplant voor op het terras, in de tuin of op het balkon heeft Kwekersgroen een ruim assortiment. Planten voor in een border of in een pot vindt u gemakkelijk via de verschillende filters. Zo heeft u vanaf de bank eenvoudig een plant voor in de tuin besteld. Het zijn groenblijvende planten waar u meerdere jaren van kan genieten.

Het tuinplanten assortiment van Kwekersgroen bevat Buxus planten, maar ook Taxus planten en andere heesters en haagplanten. Deze planten komen rechtstreeks van de kweker waardoor ze kwalitatief goed en vers zijn.