Woning & Kantoor

BLOEIENDE PLANTEN

Wat is er mooier als een mooie bloeiende plant in de kamer? Een bloeiende plant van Coöperatieve Kwekersgroen Coop U.A . In een neutraal of juist kleurrijk interieur kan een bloeiende plant geplaatst worden. De ene heeft een grote bloem, de andere juist een kleine. Een felle kleur of een iets ingetogener exemplaar, voor ieder wat wils is er een bloeiende plant. Met een bloeiende kamerplant wordt een ruimte eenvoudig opgefleurd door de kleur van de bloem.

Het assortiment bloeiende planten van Coöperatieve Kwekersgroen Coop U.A bestaat onder andere uit de Aechmea, Guzmania en Bromeliana planten en de orchideeën soort de Phaleanopsis. Alle planten komen rechtstreeks van de kweker waardoor de kwaliteit goed is en deze vers zijn.

GROENE KAMERPLANTEN

De Groene Kamerplant zorgt voor een frisse uitstraling in het interieur. Bij voorkeur in een neutraal of modern interieur kan een groene kamerplant het beste geplaatst worden. Naast plaatsing in een woning kan een groene kamerplant ook prima op kantoor geplaatst worden. Zo is er in een werkomgeving toch groen aanwezig door de onderhoudsvriendelijke planten. De meeste planten hebben ook een luchtzuiverende werking waardoor het een gezondere leef- en of werkomgeving wordt.

De Groene kamerplanten uit het assortiment van Coöperatieve Kwekersgroen Coop U.A bestaan onder andere uit de Asparagus. Alle planten komen rechtstreeks van de kweker waardoor de kwaliteit goed is en deze vers zijn.

HANGPLANTEN

Naast kamerplanten zijn er natuurlijk de hangplanten. Het hangende blad, bij sommige soorten ook bloemen, zorgt ervoor dat een hangplant opvalt. Het geheel kan een verassende vorm aannemen wat een kamer of ruimte voorziet van een hangend groen element. Een mysterieus karakter krijgen sommige planten door de hangende bladeren wat een hangplant geschikt maakt voor een neutraal interieur met hoge plafonds.

Onder andere de Tillandsia maar ook verschillende Asparagus soorten binnen het assortiment van Coöperatieve Kwekersgroen Coop U.A zijn geschikt als hangplant. De planten zijn kwalitatief goed en vers aangezien ze rechtstreeks van de kweker komen.

LUCHTVERBETERENDE PLANTEN

In de natuur ligt een oneindige rijkdom aan gezondheid bevorderende planten. Maar ook geneeskrachtige stoffen en weldadige kruiden die de krachten op verschillende manieren ontvouwen. De bladeren, bloemen en of wortels kunnen gegeten of vermalen in de thee genuttigd worden. Plantaardige producten zijn uitermate geschikt als gezondheidsproduct. Dit kan als genezing van een verkoudheid of dienen ter preventie hiervan en een versterkende werking hebben op de weerstand en het immuunsysteem.

Het assortiment van Kwekersgroen heeft onder andere de Sida Cordifolia Zandmalve en de Chlorophytum Comosim Graslelie in het assortiment. De kruidenplanten zijn geen vervanger van een arts, dokter of apotheker. Het product komt rechtstreeks bij de kweker vandaan waardoor het vers en kwalitatief goed is.

Kantoorplanten

CREEER EENVOUDIG EEN GROEN KANTOOR

Wilt u ook een groen kantoor? Met de planten van Coöperatieve Kwekersgroen Coop U.A creëert u eenvoudig een groene oase. Meestal heeft een kantoor weinig groene elementen als planten. Er zijn uiteenlopende redenen om juist wel voor planten op kantoor te kiezen. Het maakt een kantoor levendig, daarnaast zorgt het ervoor dat medewerkers zich gemakkelijker voelen met groen om zich heen. Buiten wordt een beetje naar binnen gehaald door alleen maar een aantal planten te plaatsen.

Verbeterde luchtkwaliteit

Om de luchtkwaliteit te verbeteren kan een aantal planten al veel doen. Het zorgt voor extra zuurstof en een betere luchtvochtigheid. Het blad van de planten zuivert te lucht en neemt stof op. Dat is de reden dat de luchtkwaliteit in de kantoorruimte verbeterd. Door meerdere planten van verschillende soorten neer te zetten versterken deze elkaars werking. Vooral in grotere ruimtes zijn meerdere planten nodig om de luchtkwaliteit goed te houden.

Planten soorten

Soorten als de Sida Cordifolia Indische Zandmalve verbeteren de luchtkwaliteit. Een Asparagus Densiflorus Sprengeri is ook geschikt om een groene oase op kantoor te creëren. Deze planten kunnen goed naast elkaar staan en zorgen voor een groen geheel in de ruimte. Groene planten die goed staan op kantoor zijn de Zamioculcas en de Senecio Aquarine Mount Everest. Dit zijn geen luchtverbeterende planten.

Kamerplanten

ONLINE KAMERPLANTEN KOPEN

Kamerplanten voor in huis of in kantoor koopt u gemakkelijk via Kwekersgroen. Wat voor plant u ook zoekt, een groene plant of juist een met bloemen, u bestelt ze eenvoudig online. Door de verschillende filters kunt u bepaalde eigenschappen aangeven wat het voor u gemakkelijk maakt de juiste plant te kiezen.

Het assortiment van Kwekersgroen bestaat uit groene kamerplanten, bloeiende kamerplanten, hangplanten, bloeiende kamerplanten en kruidenplanten. De planten worden rechtstreeks door de kweker geleverd waardoor deze vers en van een goede kwaliteit zijn.

Moderne sierlijke plant voor in huis

Wenst u een moderne sierlijke plant voor in uw interieur? Een mooie opvallende plant zorgt ervoor dat uw interieur nog beter voor de dag komt. Dit kan door kleur, vorm of de combinatie hiervan. De kracht van een plant is niet alleen de schoonheid ervan, het kan alleen door aanwezig te zijn het interieur een andere twist geven. Uiteraard is het van belang dat een plant goed verzorgd wordt en op de juiste plek staat. Daarna valt er nog een lange tijd van te genieten. Met een juiste pot eronder zorgt u ervoor dat de ruimte in uw huis een toegevoegde waarde heeft gekregen met het plaatsen van een plant van Kwekersgroen . Het geheel, van pot tot bloem, is wat de aandacht moet trekken en een interieur tijdelijk moet verbeteren.

Planten soorten

Als men het heeft over een sierlijke plant voor in huis dan is het de Aechmea, Guzmania of een Zamioculcas of Senecio Aquarine. Dit door de grote bladeren en spitse bloemen met felle kleuren. Bij voorkeur in een modern en neutraal interieur komen deze planten goed uit. Ook een Orchidee kan mooi staan in een neutraal interieur door de subtiele vorm met de mooie bloemen bovenin. Beide plant soorten zijn onderhoudsvriendelijk en kunnen lang mee als deze goed verzorgd worden.